Produkter for fransk rød okse (8)

P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

ORIGIN Rødvin fra Saint-Émilion Puisseguin Saint-Émilion-appellasjonen ligger nordøst for den berømte landsbyen Saint-Émilion. Dette historiske vinområdet strekker seg over et kupert område, hvor vinrankene nyter godt av rikelig sollys og kjølige netter, noe som sikrer perfekt modning av druene. Utvalgt av vår ønolog, P de Puisseguin, henter fra et leire-kalkstein terroir for å tilby en fyldig og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner. WINEMAKING Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farge. Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.
FILET ROUGE 2016 - FRONSAC

FILET ROUGE 2016 - FRONSAC

Mis en Bouteille à la propriété av Dany og Michel Rolland, den berømte vinmakeren fra Bordeaux. Rødlig farge, glitrende, forførende med rubinreflekser. Fruktig, kompleks, krydret og lett ristet bouquet. I munnen, de runde og kjøttfulle tanninene i angrepet, utvikler seg deretter med smidighet med en moden, generøs frukt, full av ømhet og friskhet. Avslutningen, godt balansert og vedvarende, skaper en vin som er godt typet og sjarmerende.
Château Les Essarts

Château Les Essarts

{"Commentaire":"Vingården Château Les Essarts dekker et område på fjorten hektar i hjertet av appellasjonen Lussac Saint Emilion. Den strekker seg over et stort leirplateau med områder av silikagranitt. Undergrunnen består av leire og jernholdig skitt. Den gjennomsnittlige alderen på vinrankene er 25 år. Bladbeskjæring og tynning praktiseres etter behov. Vinifikasjonen er tradisjonell i et moderne kjeller.\n\nDégustation\nDyp rød farge. Svært lett mentolert aroma med røde frukter. Smaken er myk, med toner av kokte frukter, og understreket av en fin eik.\n\nCépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (10%), Malbec (20%)\nProdusent: Familie Gillet i Lussac (33570)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE

BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE

Hell retten i en kjele og varm opp i noen minutter på lav varme mens du rører av og til, eller hell innholdet i boksen i en passende beholder og varm opp i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter på maksimal effekt. Fett: 1,1 g Hvorav mettet fett: 0,3 g Karbohydrater: 8,4 g Hvorav sukker: 2,4 g Fiber: 0,7 g Proteiner: 7,7 g Salt: 0,70 g
Ål - Klar til å Kutte

Ål - Klar til å Kutte

Ål - Før - Klar til å Kutte
Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Grand Vin 2016

Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Grand Vin 2016

Le Grand Vin du Château Bel-Air La Royère imponerer med sin aromatiske rikdom samt sin presise balanse. Voluptøse noter av mørke frukter (solbær, plomme, bjørnebær osv.) presenterer seg på ganen, akkompagnert av milde krydder (pepper, nellik, lakris osv.) og understreket av en svært sjarmerende eik som minner om vanilje med mye sødme. Smaken avsluttes med en meget vakker lengde. En førsteklasses cuvée med utmerket kvalitet-pris-forhold som passer perfekt til rødt kjøtt! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 65% Merlot, 35% Malbec AOC: Blaye Côtes de Bordeaux Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 16-18°C
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Denne Gevrey-Chambertin 2018 er et ekte løfte om finesse og eleganse for smaksløkene dine! Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Burgund Appellation: Gevrey Chambertin Årgang: 2018 Alkohol: 13,5° Volum: 75cl